HÅRINPACKNING

 

 

img_0319img_0560

Jag har typiskt skandinaviskt, tunt hår som snabbt blir slitet. Den sista tiden har det sett ut som en trassel sudd. Nu jäklar skulle här vårdas hår. Så igår kväll tvättade jag håret och handdukstorkade det för att det inte skulle vara för blött. Sedan smorde jag in håret flödigt i en superbra inpackning som heter Marc Anthony repairing Macadamia oil conditioning treatment. Denna finns bl a på Kicks för 59 kronor. Sedan satte jag upp håret löst i en stor klämma. På min kudde lade jag en stor handduk och sov sedan med inpackningen över natten. Håret blev mjukt och kändes friskt och starkt igen. Detta har blivit min favorit inpackning tills jag hittar någon som är bättre. Rekommenderas varmt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *