MAC MAKE-UP

img_0483

Mac är för mig ett nytt märke som jag inte använt innan. För ett tag sedan fick jag en make-up lagd av en av deras make-up artister. Märket är ju ett proffs märke som används mycket av make-up artister förr fotografering och catwalk.

Vad tyckte jag då om produkterna? Först gillade jag  inte alls deras foundation Studio sculpt. Applicerar jag den med fingrarna, vilket ibland blir bäst och du känner var du har produkten, blir den väldigt blackig tycker jag. När jag använder foundation pensel med väldigt lite foundation, då blir resultatet mycket bättre. Den super tunna ögonbrynspennan älskar jag. Den är lätt att fylla i brynen till en snygg form. Pennan Eye pencil är en mjuk och skön penna. Deras Eye khol har den lite trögare/segare koncistensen som ofta khol pennor har. Denna gillar jag att använda på inner- linjen runt ögat. Tyvärr ”blöder” den ut i innervinkeln av ögat efter en stund. Deras lilla Eye shadow har jag i färgen Esspresso. Vill man ha en naturlig look med en skugga som bara anas, är denna perfekt. Själv vill jag ofta ha lite mer ”tryck” i färgen. Då blandar jag den med Inglots Duraline, då får jag fram en intensivare färg. När det gäller rouge har jag deras powder blush i färgen Melba. Detta rouge tycker jag mycket om, både i konsistens och färg.

Så vad är mitt samlade intryck av dessa Mac produkter? Jag hade förväntat mig mer av dessa. Finns andra märken som jag tycker är bättre och som är jämnare i kvaliteten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *