MIN DOFTGARDEROB

 

img_0369

I tidigare inlägg har jag pratat om att ha en doftgarderob för olika tider på dagen, årstider och tillfällen. Har du en doftgarderob? Hur ser den ut i så fall? Viktigt att tänka på vid köp av doft, prova doften på ett ställe där pulsen pulserar, t ex insidan av handleden eller på halsen. Man ser ofta att efter att man tagit på en doft så gnuggar man handlederna mot varann. Det ska du INTE göra. Det förstörs doft-molekylerna. När du tagit på doften som du vill testa, så dofta på den 15 minuter efter att du sprayat på den, en halvtimma senare och två timmar senare. Då vet du hur doften utvecklar sig på just dig. Köp aldrig den doften som doftar gott på din väninna. Det är inte alls säkert att den doftar lika på dig. Det har med vårt eget  PH värde att göra. Glömmer aldrig jag och min bästa väninna var i London när vi var 16 år. Hon köpte en ganska kryddig och tung doft som var så perfekt till henne. Jag ville å klart också ha den. Jag fick testa den av min vän och kände snabbt vilken katastrof den var på mig.

I dag visar jag hur min doft garderob ser ut. Där är lätta/tunga dofter, blommiga, fräscha, kryddiga och citron-iga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *