Ny hud kräm

dior-captior-tatal

När årstiderna ändras ändras oftast även behovet av hud kräm. På sommaren klarar du dig nog med en lättare fuktkräm, men när höstvindarna och kylan sätter in och du vistas mer inomhus i torr luft, kräver huden en kräm som är lite rikare och fylligare. Så är det för mig. I somras var min favorit Lancom´s Hydra Zen. Just nu använder jag Clarins Multi-Active Jour för fina linjer och med antioxidanter. Snart kommer jag att börja använda en underbar kräm från Dior som heter Captiure total multi Perfection. En absolut favorit som är rik och som gör huden härligt spänstig och mjuk. Tänk på att ta hand om huden och se till att ge din hud  vad just den behöver. Köp inte den kräm som din väninna använder. Ni har kanske totalt olika behov. Så om du inte själv vet vad din hud behöver, så gå och få hjälp, så du gör det bästa för just din hud. Det är aldrig för sent att börja ta hand om huden. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *